OM OSS

HISTORIA

Företagets historia började år 2008 när några privata byggfirmor gick ihop för att bilda bolaget NoVobilski HB. 2010 tog företaget emot namnet MATABA AB som resultat av konstant utveckling och utvidgning av handelserbjudande som nu riktas både till individuella och korporativa kunder inom Norden, med särskilt hänsyn till Stockholmsområdet där firma har sitt säte, samt i Skåne och Dalarna.

VISION

Vår mål är att ständigt utvecklas – både när det gäller personal och utrustningsmöjligheter - genom att uppfylla alla gällande standarder och riktlinjer för planläggning, arbetssäkerhet och miljö. Vi tar en individuell och genomtänkt ställning till varje projekt och inget uppdrag blir för stort eller för litet, för banalt eller för komplicerat. På så sätt kan vi bygga ditt drömprojekt in i minsta detalj.

KVALITETSPOLICY

Redan från början investerade vi mycket i våra specialisters yrkesutbildning och bästa möjliga utrustningen. Därför har vi idag en välutbildad ledning och erfaren byggpersonal med specialister som fick finslipa sina kunskaper på följande marknader: polska, österrikiska och svenska. Vi garanterar också den modernaste utrustning som uppfyller alla arbetssäkerhets- och miljöstandarder. Och just därför kan vi utföra alla uppdrag med rätt engagemang och lämplig noggrannhet. Alla byggtjänster erbjudna av MATABA AB omfattas av garanti. Företaget har också en fullständig försäkring hos IF Försäkringsbolag AB.

Vår pålitlighet och erfarenheter bekräftas av många nöjda kunder, bl.a.:

HusmanHagberg AB
FIMA Bygg & Plattsättning AB
Snowman Productions AB
Faber INC.
Hard Hat AB
Öringevägens Samfällighetsförening AB
Fastigheter i NackaAB
Coopetition AB
BRM Byggledning AB

samt ett stort antal individuella kunder som ofta kommer tillbaka och väljer oss som sin fasta byggentreprenör.